مواقع خاصة بالجودة

الجامعة
زيارة الموقع
1
The Egyptian Accreditation Council, EGAC (المجلس الوطني للأعتماد "مصر")
2
The International Laboratory Accreditation Cooperation
3
European Co-operation for Accreditation (EA)
4
Council for Higher Education Accreditation in the U.S.A. responsible for the accreditation of accrediting bodies. Contains all information about recognized accrediting bodies/agencies and their websites.
5
Quality Assurance Agency for Higher Education in the U.K. responsible for the evaluation of Higher Education Programs to promote public confidence that quality provision and standards of awards in higher education are being safeguarded and enhanced
6
Liaison Committee on Medical Education responsible for accreditation of educational programs culminating in the Doctor of Medicine Degree in the U.S.A. and Canada. LCME is sponsored by the American Medical Association (AMA) and the Association of American Medical Colleges (AAMC).
7
ENQA (the European Association for Quality Assurance in Higher Education)
8
National Evaluation Committee in France.
9
Australian Qualifications Framework
10
National Assessment and Accreditation Council in India.
11
Australian Universities Quality Agency.
12
Distance Education and Training Council a U.S. recognized accrediting agency and a recognized member of CHEA.
13
New Zealand Qualifications Authority is a government body established by the Minister of Education under the umbrella of the Ministry.
14
الشبكة العربية لضمان الجودة في التعليم العالي